Home > Case Studies > BBC Studios Cardiff

BBC Studios Cardiff

Client

BBC

Project Type

New build

Location

Cardiff

The Background

A straightforward project for us and a good example of how we are able to manufacture bespoke fencing and matching gates along with more standard products.  The main structures had to be exceptionally strong due to the location of Cardiff Bay and resulting high winds.

The Solution

We manufactured and installed 4.0 m high featheredge visual screening, 7.0 m high acoustic screening, plus seven automated gates and pedestrian turnstiles.

The areas shown have since been used for the sets of Casualty and Holby City.

After a storm with 100mph winds, the noise barriers acoustic fencing is still there without any damage.

The Result or Feedback

Very pleased with the overall job and especially the acoustic screens.